Tenisky Nike Air Yeezy 2 Red October na Nike.com

Tenisky Nike Air Yeezy 2 Red October na Nike.com

Tenisky (Sneakers)

Ohledně tenisek Nike Air Yeezy 2 v barevné kombinaci Red October jsme toho slyšeli mnoho, ovšem pevně stanovený release nebyl, takže asi málokdo očekával to, co se stalo minulý víkend.

Jak jistě víte, Kanye West již nemá podepsanou smlouvu se značkou Nike, takže tato barevná kombinace sneakers Air Yeezy 2 by měla být poslední, takže si dokážete představit, že o ně byl a je obrovský zájem. Nicméně takhle při neděli se poprvé objevily na trhu na Nike.com a nikdo dopředu nic netušil. Nikde jinde release neproběhl, pouze online release na oficiálním webu Nike. Kdo by to očekával?

Výsledkem toho, že se podařilo značce Nike dokonale utajit to, kdy release tenisek proběhne, vydržely boty v několika velikostech v obchodech jedenáct minut, což je jako dva roky v případě obdobných bot. Jistě to vědí ti, kdož se pokoušeli koupit některé z modelů Air Yeezy v obchodě The Streetwise Store Queens.

Do oběhu se jich příliš nedostalo, ovšem ti, kdo je stihli ulovit, si mohou mnout ruce. Na eBayi se totiž objevilo několik párů a v jedné aukce byla cena dokonce v přepočtu dvacet miliónů korun. Celkem dobrá investice, když vezmeme v potaz, že se oficiálně prodávaly za 245 dolarů.

Tenisky Nike Air Yeezy 2 Red October na Nike.com (http://www.stylehunter.cz)Tenisky Nike Air Yeezy 2 Red October na Nike.com (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Nike Air Yeezy 2 Red October   Queens   Queens.cz   The Streetwise Store Queens   tenisky   sneakers   Kanye West   Yeezy   Yeezy 2  

Hura