Queens slaví 10 let! Kolaborace s LoowFAT

Queens slaví 10 let! Kolaborace s LoowFAT

Pánské oblečení, Trička

Český obchod The Streetwise Store Queens slaví letos 10 let od svého vzniku, samozřejmě gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěšných let! Každopádně taková událost se neobejde bez oslav, a abyste mohli slavit také, tak se lidé od Queensu vydali do designérského studia česko-slovenského labelu LoowFat a společnými silami připravili výroční kolekci fresh triček.

Těšit se můžete na tři různé designy trik, které již nyní nakoupíte i online na Queens.cz. Takže pokud si zakládáte na limitovaných kouscích, které jen tak nikdo nemá, tohle je každopádně vaše šance. Queens už vydává vlastní trička několik let, vždy jen v malých edicích a s originálními designy, ovšem takovýto počin si zaslouží palec ještě o trochu víc nahoru.

Pod tímto textem naleznete minilookbook kolekce Queens x LoowFAT – Queens 10th Anniversary, na kterém se podílel Yaksha, který má ke Queensu i LoowFat velmi blízko. Enjoy it!

Queens slaví 10 let! Kolaborace s LoowFAT (http://www.stylehunter.cz)Queens slaví 10 let! Kolaborace s LoowFAT (http://www.stylehunter.cz)Queens slaví 10 let! Kolaborace s LoowFAT (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Yaksha   Queens x LoowFAT - Queens 10th Anniversary   Queens   Queens.cz   The Streetwise Store Queens   Loowfat   oblečení   trika   trička  

Hura