Extrémní nálož tenisek Air Jordan na Queens.cz

Extrémní nálož tenisek Air Jordan na Queens.cz

Tenisky (Sneakers)

Jestli existují tenisky, po kterých sneakerheads po celém světě doslova šílí, tak jsou to ty, které na konci dvacátého století obouval na palubce basketbalista Michael Jordan a takové taky dorazily do obchodu The Streetwise Store Queens.

V posledních dnech se skladníci z Queensu tahali s krabice exkluzivních sneakers Air Jordan, tedy po pravdě řečeno se příliš nezmohli, jelikož tyto kecky jsou natolik limitované, že jich po světě příliš mnoho neběhá. Do shopu dorazilo několik krabic s kultovními teniskami Air Jordan 4 Retro, Air Jordan 11 Retro, Air Jordan 5 Retro a k dostání je dokonce Air Jordan Golden Moment Pack, který se skládá z dvojice ikonických sneakers v luxusním balení. Nakupovat můžete prozatím dostatek velikostí, ale raději pospěšte, tyto kecky jsou ve většině sneakers shopů vyprodané, takže se stává, že na sneakerhunting k nám dojíždí čím dál více lidí ze zahraničí.

Pokud váš botník potřebuje nějaké legendární kicks Air Jordan, navštivte obchod online Queens.cz, případně zajděte do některého z kamenných shopů.

Extrémní nálož tenisek Air Jordan na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)Extrémní nálož tenisek Air Jordan na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)Extrémní nálož tenisek Air Jordan na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)Extrémní nálož tenisek Air Jordan na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: Queens.cz

Štítky:   Air Jordan 4   Air Jordan 5   Air Jordan 11   Air Jordan   tenisky Air Jordan   Jordan   Queens   Queens.cz   The Streetwise Store QUeens   Air Jordan Golden Moment Pack   Air Jordan 4 Retro   Air Jordan 11 Retro   Air Jordan 5 Retro  

Hura