Rick Ross dostal padáka od Reebok

Rick Ross dostal padáka od Reebok

Ostatní, Tenisky (Sneakers)

Zdá se, že známý raper Rick Ross bude muset obměnit kompletní botník, protože ho nejspíš delší dobu neuvidíte na koncertech v teniskách Reebok. Důvod je jasný, Rick dostal od vedení Reebok padáka, kluci se poněkud nepohodli.

Rick měl podepsanou smlouvu o propagaci značky Reebok, takže se na koncertech a ve videoklipech objevoval výhradně v obuvi od této značky, nicméně pánové od Reebok tak trochu neodhadli situaci a nedošlo jim, že Rick si s ničím nebere servítky a jeho texty byste nejspíš nerecitovali dětem před spaním. Všechno spustil song U.O.E.N.O. od rapera Rocko, na kterém se Rick Ross podílel a vypustil do světa řádky, jež nebude nejspíš považovat za největší úspěch.

I die over these Reeboks, you ain’t even know it Put Molly all in her champagne, she ain’t even know it I took her home and I enjoyed that, she ain’t even know it

Zkráceně se po releasu songu objevili názory, že Rick rapuje o tom, že zdrogoval ženu a pak ji zneužil, což se nelíbilo některým spíše ženám, co si občas obují Reeboks na zumbu, tak vytáhli transparenty, trochu upravili hesla z minulého protestu a vyrazili před obchody Reebok.

Rick Ross dostal padáka od Reebok (http://www.stylehunter.cz)Rick Ross dostal padáka od Reebok (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   U.O.E.N.O.   Reebok   Rick Ross   Rick Ross Reebok   tenisky Reebok   Rocko  

Hura