Megaskate.cz – desítky nových kšiltovek

Megaskate.cz – desítky nových kšiltovek

Kšiltovky, čepice a kulichy

Situace je vážná. Vypadá to, že konečně přichází jaro. Anebo snad rovnou léto? Ať už je to letos s počasím jakkoli, ve světě urban fashion zůstává přinejmenším jedna věc zcela beze změny – kšiltovky jsou neoddělitelným kouskem nejen pánského outfitu, a tak jim taky dnes budeme věnovat celý článek. Čepice značky New Era jsou legendou ve svém žánru a nejinak tomu je se značkami Vans, Quiksilver či DC. Kšiltovky vyznačující se těmito jmény patří k nejoblíbenějším, a to právem. Kvalita zpracování se v jejich případě snoubí se stylovým provedením.

Společnost New Era Cap Company má za sebou dlouhou tradici, která sahá až do dvacátých let minulého století. A i když v současnosti vyrábí velmi pestrý sortiment módního oblečení a doplňků, málokdo bude něco namítat vůči tomu, když řekneme, že kšiltovky jsou jejich vlajkovou lodí. Vyrábějí se v tisících provedeních, a zdaleka nejde pouze o kolekce věnované oblíbeným sportovním klubům. Kšiltovky New Era jsou celosvětově známé díky svým nesčetným kolaboracím. Vyberte jedno zásadní jméno městské módy. Vsadím se s vámi, že pravděpodobnost, že by nikdy nemělo co dočinění s touto značkou, bude velmi malá.

Megaskate.cz – desítky nových kšiltovek (http://www.stylehunter.cz)

A na jednom místě!

Vans, Quiksilver a DC jsou kultovní skate značky. Zvláště v Česku byste jen stěží pohledali ty, kdo je zatím nezaregistrovali. Každá z nich je přitom něčím specifická. Kšiltovky DC sázejí na dnes už newerovský střih. Kšiltovky Quiksilver volí tradičnější tvarování, které nezapře svůj rodinný původ. Ke sportu patří funkčnost, tady jí dostanete vrchovatou náruč. To kšiltovky Vans poutají pozornost zvláště, pokud jde o snapbacks. Tyto kšiltovky se zadkem à la síťka jsou ideálním modelem pro nadcházející období horkých dní a vlahých nocí.

Všechny tyto značky pak můžete sehnat na jednom místě. Najdete jej na stránkách Megaskate.cz, kde si můžete vybrat z desítek různých čepic. A protože zde momentálně probíhá menší slevová akce, ušetříte nějakou tu korunu navíc. Stejně jako majitelé i my věříme, že budete vědět lépe, zač je toto léto utratíte. Zima byla letos ukrutně dlouhá, připomínat vám to nemusíme, ale o to podařenější musí být toto léto.

Megaskate.cz – desítky nových kšiltovek (http://www.stylehunter.cz)Megaskate.cz – desítky nových kšiltovek (http://www.stylehunter.cz)Megaskate.cz – desítky nových kšiltovek (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   kšiltovky   Vans   Quiksilver   DC   New Era   kšiltovky New Era   kšiltovky DC   kšiltovky Quiksilver   Megaskate   Megaskate.cz  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter