Kabáty pro rok 2013 / Žádná nuda se nekoná

Kabáty pro rok 2013 / Žádná nuda se nekoná

Jarní bundy, Letní bundy, Pánské oblečení, Podzimní bundy, Zimní bundy

Blíží se jaro, bude třeba odhodit zimní bundy a přesedlat na něco lehčího, pod co si možná ani nebudete muset brát mikinu, právě proto jsou dnes na programu kabáty na rok 2013. Pokud si myslíte, že na kabátech není nic zajímavého a prakticky se jedná pouze o jednu tvář bundy, snad vás dnešní článek přesvědčí o opaku a zjistíte, že kabát nemusí být pouze černý a jednotvárný, avšak i tak může být fresh.

Kabáty pro rok 2013 / Žádná nuda se nekoná  (http://www.stylehunter.cz)

Prozkoumali jsme pro vás několik jarních a letních edic od známých světových návrhářů a značek a přišli jsme na několik zajímavých kousků, které vás rozhodně budou zajímat. Se zajímavými návrhy přišla například značka WoodWood, kterou jsme vám již několikrát představovali, prakticky se spíše řadí mezi streetwear labely, ovšem některé jejich výtvory tak trochu vybočují z řady. Další povedené kousky si připravili například návrháři Alexander Wang nebo Tillmann Lauterbach, kteří využili klasické střihy a vyšperkovali je nevšední barvou či doplňky, takže ve finále dosáhli opravdu exkluzivního vzhledu.

Kabáty pro rok 2013 / Žádná nuda se nekoná  (http://www.stylehunter.cz)

Dále se na trhu objeví nová edice od francouzského módního domu Kenzo, přičemž ani v jejich nabídce nebudou chybět netradiční kabáty, dá se říct, že k Francii nám tento styl sedí velmi dobře, takže si můžete být jisti, že v designérské dílně Kenzo se při přípravě kabátů děli opravdové zázraky. Ostatně i tato značka zaběhla již několikrát do světa streetwearu, jistě si pamatujete jejich kšiltovky vytvořené společně s labelem New Era či tenisky od značky Vans. Ostatně musíme ale uznat, že jejich kabáty připravené pro rok 2013 nejsou tak bláznivé, takže nečekejte nic převratného.

Kabáty pro rok 2013 / Žádná nuda se nekoná  (http://www.stylehunter.cz)

Nakonec jsme si chtěli posvítit i na značku, která má i u nás řadu prodejen a zastánců, tak jsme si prohlídli nabídku síti obchodů H&M a můžete si být jisti, že jestliže hledáte kvalitní kabát vyrobený z prvotřídních materiálů, ani u H&M nesáhnete vedle.

Kabáty pro rok 2013 / Žádná nuda se nekoná  (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com , hm.com/cz/

Štítky:   kabáty pro rok 2013   Tillmann Lauterbach   Alexander Wang   New Era   Kenzo   kabáty Kenzo   Vans   Kenzo New Era   Kenzo Vans   H&M   kabáty H&M   podzimní bundy   bundy   kabáty   podzimní kabáty   jarní bundy   jaro 2013   2013   podzim 2013   zima 2013  

Hura