Dámské mikiny s kapucí 2013

Dámské mikiny s kapucí 2013

Mikiny

Už brzy tu máme jaro, takže je třeba se na něj patřičně připravit a jak jistě víte, budeme muset odhodit zimní bundy a vyrážet do ulic pouze v mikinách, takže jsme si pro slečny připravili článek o dámských mikinách s kapucí na rok 2013 a zahrneme do něj ty nejzásadnější streetwear značky, které můžete dostat na českém trhu.

Začněme tedy s pravděpodobně nejlegendárnějším labelem, který se v poslední době stává i synonymem pro streetwear, tedy zavítáme do dílny Nike Sportswear, která už řadu desítek let představuje ikonické mikiny s kapucí, přičemž její zásadní modely se prakticky mění jen ve smyslu modernizace střihů a materiálů, což dokazuje nadčasovost designérského studia Nike Sportswear. Jestliže zmíníme spojení mikina s kapucí a NSW, jistě vás ihned napadne ikonický kousky AW77, který se stal nejslavnější mikiny pro slečny i pány. Dále jsou samozřejmě různé mikiny s několika úrovni brandingu, Swoosh samozřejmě nesmí chybět.

Dámské mikiny s kapucí 2013 (http://www.stylehunter.cz)

Když už jsme zmínili Nike Sportswear, podíváme se tedy za úhlavním nepřítelem tohoto labelu, jímž je zcela nepochybně label adidas Originals, který i tentokrát vyráží do boje s účinnými zbraněmi. Obstojný Trefoil zdobí mikiny adidas Firebird Tracktop, Trefoil Hearts Hood či G Zip Hoody, přičemž hlavními barvami jsou růžová, černá a bílá, takže ryze dámské barevné kombinace, ve kterých se v ulicích neztratíte.

Dámské mikiny s kapucí 2013 (http://www.stylehunter.cz)

Dalším labelem, na který nesmíme zapomenout, je zcela bez pochyby K1X, tato basketbalová legenda se dostává z hřišť do ulic, čemuž vděčí především svému designérskému studiu, které odvádí skvělou práci a soustředí se také na dámské šatníky, důkazem toho je hned několik modelů dámských mikin s kapucí, přičemž si zmíníme například typy s pojmenováním Shorty Flame Basic Tag Hoody, Shorty Star Long Hoody nebo Shorty All Seasons Jersey.

Rozhodně je z čeho vybírat, již brzy nás navštíví teplé počasí, je třeba na to vybavit šatníky, prohledejte tedy nabídku dámských mikin s kapucí v obchodě The Streetwise Store Queens.

Dámské mikiny s kapucí 2013 (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Shorty All Seasons Jersey   Shorty Star Long Hoody   Shorty Flame Basic Tag Hoody   G Zip Hoody   Trefoil Hearts Hood   adidas Firebird Tracktop   AW77   Nike AW77   dámské mikiny s kapucí   dámské mikiny   Dámské mikiny s kapucí 2013   mikina   Queens.cz   Queens   The Streetwise Store Queens   K1X   adidas Originals   adidas   mikiny adidas   mikiny   Nike   mikiny Nike   Nike Sportswear   mikiny s kapucí   jaro 2013  

Hura