Dámské zimní bundy Nike 2012/2013

Dámské zimní bundy Nike 2012/2013

Zimní bundy

Venku nevládne zrovna počasí na kraťasy, takže pevně věříme, že každý z vás vyráží do ulic ve kvalitním zimním oblečení, důraz bychom měli klást především na zimní bundy, právě proto jsme se v dnešním článku zaměřili na pár kousků do dámského šatníku od ikonické značky Nike na zimu 2013.

Dámské zimní bundy Nike 2012/2013 (http://www.stylehunter.cz)

Nemusíme vám připomínat, že designéři Nike Sportswear patří mezi světovou špičku, právě proto se v dílně NSW tvoří z těch nejkvalitnějších a nejpropracova­nějších materiálů, řada nových technologií bylo vytvořeno právě ve studiu Nike, takže si můžete být jistě, že v bundě označené Swooshem vám jen tak zima nebude. Pokud mluvíme o inovacích z dílny NSW, určitě si musíme zmínit nepromokavé či vícevrstvé materiály, které jsou používány právě především na bundy, tak aby vlastník byl dokonale chráněn proti vlivům počasí.

Dámské zimní bundy Nike 2012/2013 (http://www.stylehunter.cz)

Technologickou stránku zimních bund z kuchyně Nike Sportswear již máme za sebou, nyní si tedy přiblížíme několik modelů, které by vás mohli zajímat. Vybrali jsme zástupce z každé škály zimní bund, takže by si měl vybrat každý a začneme s kouskem, který se proslavil snad nejvíce, i když především jako bunda na podzim a jaro. Jedná se o kousek s názvem Nike Winterized Windrunner, tedy o ikonický Windrunner, ovšem uprav tak, aby vyhovoval i náročnějšímu počasí. Nejedná se sice o bundu do nejkrutějších mrazů, ovšem do ulic by měla jistě posloužit.

Dámské zimní bundy Nike 2012/2013 (http://www.stylehunter.cz)

Další kousek, který zcela určitě stojí za to má název Nike NSW Oversized Military Jacket a spadá do edice NSW Pinnacle, takže se jedná o limitovaný kousek vytvořený z těch nejkvalitnějších materiálů pro maximální pohodlí. Nemusíme ani dodávat, že bunda je voděodolná a větru vzdorná. Pokud ovšem patříte mezi zastánce klasiky a jednoduchosti, patrně budete pokukovat po kouscích s visačkami Nike Fave Down Bomber, tato jednoduchá zimní bunda se pyšní dokonalým pohodlím a příjemnými materiály, navíc můžete vybírat hned z několika barev, pakliže si nevíte rady s výběrem zimní bundy, vsaďte na tento kousek. Všechny zimní bundy Nike uvedené v tomto článku nakoupíte na Queens.cz, vyberte si svého společníka na kruté zimy.

Dámské zimní bundy Nike 2012/2013 (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Nike Winterized Windrunner   Dámské bundy   dámské bundy Nike   zimní bundy   zimní bundy Nike   Queens.cz   The Streetwise Store Queens   Nike   Windrunner   Nike Windrunner   Nike Sportswear   Nike Fave Down Bomber   NSW Pinnacle   Nike NSW Oversized Military Jacket  

Hura