LoowFAT představuje kolekci Winter 2012 / Lookbook Day After

LoowFAT představuje kolekci Winter 2012 / Lookbook Day After

Pánské oblečení

V dnešním článku se budeme zabývat zbrusu novou kolekcí od jednoho z nejprogresiv­nějších labelů poslední doby na československé scéně, zasvěcení už jistě tuší, že řeč bude o značce LoowFAT, která dnes spustila prodej edice Winter 2012 a my si představíme její lookbook s názvem Day After.

Za dobu fungování, tedy jeden a půl roku, stihli pánové od LoowFAT již čtvrtou kolekci, což značí, že se rozhodně neflákají. Oblečení je vyrobené na Slovensku z pohodlné české látky, což už je samo o sobě zárukou spokojenosti a kvality. Edice Winter 2012 obsahuje trika, mikiny (limitovaných 10 kusů), kulichy ve dvou barvách a strapback kšiltovky. Vsazeno bylo na jednoduchost, oblečení je laděno do tří základních designů v černobílém provedení. Na návrhu kolekce spolupracoval ilustrátor David Kurňavka.

LoowFAT následuje nejnovější trendy a dává si záležet na každém detailu, to nás rozhodně baví. Nejnovější kolekci Winter 2012 nakoupíš už dnes na Loowfat.com (kšiltovky budou přidány později, budeme informovat. Stay tuned!)

Štítky:   LoowFAT   oblečení LoowFAT   LoowFAT.com   kšiltovky   trika   strapbacks   kulichy   lookbook   loowfat lookbook   winter 2012   Day After  

Hura