Pánské zimní bundy Nike 2012/2013

Pánské zimní bundy Nike 2012/2013

Zimní bundy

Venku pořádně přituhlo, nepředpokládáme, že by mezi vámi byl ještě někdo, kdo v posledních dnech nevytáhl z šatníku zimní bundu, ovšem jestli váš kousek z minulého roku již nepodléhá módním trendům nebo jednoduše nesplňuje další vámi určenou podmínku, rozhodně byste se měli poohlédnout po nové zimní bundě a my jsme se pro vás rozhodli prozkoumat několik kousků od jednoho z největších výrobců oblečení na světě – Nike Sportswear.

Pánské zimní bundy Nike 2012/2013 (http://www.stylehunter.cz)

Tato firma rozhodně ví, co dělá a zaměstnává přední odborníky v jednotlivých odvětvích, takže pokud se rozhodnete pro bundu od Nike Sportswear, můžete si být jisti, že vás jen tak žádné mrazy nezastihnou. Společnost Nike Sportswear využívá nejmodernějších technologií, díky čemuž je vždy napřed oproti konkurenci a vy tak můžete nakupovat nepropracovanější zimní bundy z nejnovějších materiálů. Není divu, že mnoho patentů vzniklo právě v dílně Nike, stačí se podívat na jejich tým a dlouholetou historii, která protkaná převratnými objevy, málokterý label dokázal to, co právě Nike Sportswear.

Pánské zimní bundy Nike 2012/2013 (http://www.stylehunter.cz)

Ovšem přiblížíme si některé bundy od Nike, které přicházejí na trh právě pro zimu 2012/2013. Milovníci klasiky jistě ocení bundu Windrunner, ovšem přetvořenou do zimní verze, která má název Nike RU Warm Pattern Windrunner, přičemž tento kousek můžete nakupovat hned v několika barevných kombinacích. Pakliže chcete každý den vyrážet do ulic v jiné zimní bundě, vyhovovat vám nejspíše bude záležitost s názvem Nike NSW MTN Laser Runner, jež patří do edice NSW Pinnacle a je oboustranná. Jestliže vsázíte na jednoduchost a klasiku, pravděpodobně se vám bude líbit kousek s pojmenováním Nike Military 550 Down Parka, který patří mezi legendy ulic po celém světě.

Myslíme, že možností jak přežít zimu v teple máte hned několik, přičemž pokaždé se jedná o stylovou záležitost. Kterým kouskem tedy pokřtíte svou skříň?

Pánské zimní bundy Nike 2012/2013 (http://www.stylehunter.cz)Pánské zimní bundy Nike 2012/2013 (http://www.stylehunter.cz)Pánské zimní bundy Nike 2012/2013 (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   zimní bundy Nike 2012/2013   Nike Military 550 Down Parka   NSW Pinnacle   Nike NSW MTN Laser Runner   Nike RU Warm Pattern Windrunner   Windrunner   Nike   zimní bundy   zimní bundy Nike   Nike Sportswear   Nike Windrunner  

Hura