Dámské zimní boty Nike 2012/2013

Dámské zimní boty Nike 2012/2013

Zimní boty

Designéři Nike Sportswear se tento rok opravdu činili, z jejich dílny bylo vypuštěno mnoho fresh modelů, které způsobily takřka davové šílenství, ovšem ke konci roku se většina sneakerheads obrací na značku Nike Sportswear s dotazem na zimní boty. Dnes vám přineseme několik tipů na obuv Nike Sportswear, která vás ve sněhu a mrazu zcela jistě nezradí a začneme u dámských botníků.

Dámské zimní boty Nike 2012/2013 (http://www.stylehunter.cz)

V kuchyni Nike Sportswear se za ty desítky let zrodila velká řada tenisek, které by se hodily na úpravu tak, aby byly vhodné i na zimu, ovšem pouze několik modelů se tohoto upgradu dočkalo, přičemž letošní zimu jsme se dočkali hned několik exkluzivních kousků. Začněme s teniskami s označením Nike WMNS Blazer High Roll VNTG, jež v sobě skrývají hned několik zajímavých prvků, zmíníme například zateplený vnitřek a ohrnovací část boty. Všeobecně platí tento model za jeden z nejoblíbenějších mezi slečnami, takže pro nás designéři Nike Sportswear připravili ještě jeden zimní model s názvem Nike WMNS Blazer Mid PRM, přičemž tato obuv vás nezklame ani v nejkrutějších mrazech díky huňatému kožichu uvnitř boty.

Dámské zimní boty Nike 2012/2013 (http://www.stylehunter.cz)

Dalším modelem často spojovaným se zimou a bojem proti sněhové břečce jsou tenisky s označením Nike Dunk Hi, tedy původně basketbalové boty s vysokým kotníkem, které se časem probojovaly do ulic a nyní patří mezi nejoblíbenější vůbec. Designéři Nike Sportswear si tedy tento kousek vzali do parády a přetvořili je kompletně tak, aby je mohly slečny nosit i v zimě a daly tak vzniknout zcela novému kousku s pojmenováním Nike WMNS Dunk Sky Hi. Díky extra vysokému tělu můžete v těchto keckách vyrazit dokonce i na hory a můžete si být jisti, že vám do nich nenapadá sníh.

Dámské zimní boty Nike 2012/2013 (http://www.stylehunter.cz)

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv zimní kousek od značky Nike Sportswear, můžete si být jisti, že vaše nohy zůstanou v teple i v nejkrutější zimě a kecky si poradí i s tou nejproradnější sněhovou břečku. Ovšem také nezapomeňte, že boty v zimě potřebují určitou péči, aby nedošlo vlivem mrazu k poškození. Prozkoumejte nabídku zimních bot na Queens.cz

Dámské zimní boty Nike 2012/2013 (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Queens.cz   The Streetwise Store Queens   Nike   Nike Sportswear   zima 2012/2013   Nike WMNS Dunk Sky Hi   Nike Dunk Hi   dámské boty   Nike WMNS Blazer Mid PRM   Nike Blazer Mid   Nike Blazer   zimní boty   zimní dámské boty   tenisky Nike   Blazer   Nike Blazer Roll   Vintage   Nike Vintage   Nike WMNS Blazer High Roll VNTG  

Hura