Nové kotníkové tenisky adidas Originals na Footshop.cz

Nové kotníkové tenisky adidas Originals na Footshop.cz

Tenisky (Sneakers)

Český obchod Footshop.cz přináší zbrusu nové tenisky adidas Originals, které jistě ocení každý sneakerhead. Vaše botníky se již třesou na kotníkové boty adidas Originals, vyzbrojte nohy ikonickými sneakers, které přepisovaly dějiny.

Do nabídky Footshopu přibyly atraktivní barevné kombinace modelů sneakers adidas Pro Play, legendárních adidas Forum Mid nebo adidas Skydiver II. Všechny tyto kecky patří mezi klasiku, ovšem také se perfektně hodí do počasí, které nás čeká v následujících měsících, jelikož pokud nemáte rádi zimní boty, kotníkové sneakers jsou jedinečnou volbou, přičemž si můžete být jisti, že adidasky si se sněhovou břečkou poradí a při správné péči zůstanou stále fresh. Nenechte se překvapit prvními mrazy a pořiďte správnou výbavu včas, legendární colorways mizí z regálů rychle!

Kromě tenisek adidas Originals naleznete v nabídce obchodu Footshop.cz svěží kecky od Supra Shoes a boty Vans pro každého.

Nové kotníkové tenisky adidas Originals na Footshop.cz (http://www.stylehunter.cz)Nové kotníkové tenisky adidas Originals na Footshop.cz (http://www.stylehunter.cz)Nové kotníkové tenisky adidas Originals na Footshop.cz (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: footshop.cz

Štítky:   adidas Pro Play   adidas originals boty   adidas forum mid   adidas skydiver II   supra shoes   boty vans pro každého  

Hura