Hussein Chalayan x Puma Urban Swift / Trocha abstrakce

Hussein Chalayan x Puma Urban Swift / Trocha abstrakce

Tenisky (Sneakers)

Dalším labelem, který povolal známého návrháře na pomoc, je značka Puma. Designéři Puma si poměrně často vybírají módní designéry, většinou je výsledný produkt velmi dobře vytvořen, ale abychom řekli pravdu, nikdy se nedostane mezi nejpopulárnější.

Možná v tom bude hrát svou roli propagace tenisek, nicméně to nyní nebudeme řešit a vrhneme se na tenisky, které tentokrát měl na starosti Hussein Chalayan. Výsledným modelem se stal Urban Swift, jež na první pohled vypadá poněkud nudně, přesto při pohledu na zadní část se vám zatají dech. Pata vypadá velmi futuristicky a v kontrastu s klasickou přední částí bot, vynikne ještě více. Ale i tak se ptáme, připadají vám tyto kecky fresh? Škoda jen, že podobně jako pata nevypadají celé sneakers, pak bychom se nemuseli ani ptát.

Pokud ale máte raději klasiku od značky Puma, zkuste prozkoumat nabídku obchodu českého The Streetwise Store Queens, který se o sneakers Puma stará a pravidelně naskladňuje legendární modely v originálních barevných kombinacích.

Štítky:   Puma Urban Swift   Queens.cz   The Streetwise Store Queens   Hussein Chalayan   Puma   tenisky Puma   Hussein Chalayan Puma  

Hura