Kultovní batohy Herschel Supply Co. nyní na Popname.cz

Kultovní batohy Herschel Supply Co. nyní na Popname.cz

Batohy a tašky

Snažíme se vám přinášet co nejvíce zpráv o stylových baťozích, bohužel většina kousků se nedostane do našich obchodů, avšak dnes jsme si pro vás připravili raritu ze zámoří, kterou nakoupíte i u nás.

Budeme se bavit o baťozích od kanadského labelu Herschel Supply Co., které patří mezi největší klasiku, co můžete nosit na zádech a v poslední době popularitu značky stále stoupá. Ovšem není se čemu divit, jejich batohy jsou propracované do poslední detailu, na mysli máme kožené přezky, pečlivě vybrané materiály a dostatek kapes uvnitř.

Jak už jsme říkali, tyto exkluzivní batohy dorazily i k nám, a to do obchodu Popname.cz, kde nyní nakoupíte kultovní modely s označením Heritage, Pop Quiz a Little America. Ceny jsou od 1490kč až po 2190kč, takže neváhejte, je třeba vybírat nové vybavení do školy.

Kultovní batohy Herschel Supply Co. nyní na Popname.cz (http://www.stylehunter.cz)Kultovní batohy Herschel Supply Co. nyní na Popname.cz (http://www.stylehunter.cz)Kultovní batohy Herschel Supply Co. nyní na Popname.cz (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Popname.cz   Popname   Herschel Supply Co.   batohy Herschel Supply Co.   batohy   Heritage   Pop Quiz   Little America  

Hura