Největší klasiky od adidas Originals dorazily na Footshop.cz

Největší klasiky od adidas Originals dorazily na Footshop.cz

Tenisky (Sneakers)

Jestliže si potrpíte na klasické boty adidas Originals a většinu vašeho botníku tvoří sneakers s ikonickým trefoilem, jistě vás potěší nová várka modrých krabic s ikonickými teniskami v obchodě Footshop.cz.

Těšit se můžete například na model adidas Superstar II, který jistě každý zná, případně na kotníkové boty adidas Forum Mid, pokud patříte mezi labužníky a milujete tenisky s vysokým kotníkem. Zároveň se k nám donesla zpráva, že do skladu Footshop.cz brzy dorazí další kecky adidas Originals, takže se máte na co těšit.

Český obchod Footshop.cz se specializuje na exkluzivní tenisky, nedávno se postaral i o novou kolekci legendárních tenisek Vans, ovšem o tom se dozvíte až v dalším článku. Pro více informací a výběr nového botníku navštivte stránku www.footshop.cz.

Největší klasiky od adidas Originals dorazily na Footshop.cz (http://www.stylehunter.cz)Největší klasiky od adidas Originals dorazily na Footshop.cz (http://www.stylehunter.cz)Největší klasiky od adidas Originals dorazily na Footshop.cz (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   boty adidas Originals   adidas Originals   adidas   boty adidas   Vans   adidas Superstar II   Superstar II   Forum Mid   adidas Forum Mid   footshop.cz   Footshop  

Hura