adidas Originals by Jeremy Scott - Edice podzim/zima 2012

adidas Originals by Jeremy Scott - Edice podzim/zima 2012

Tenisky (Sneakers)

Známý návrhář Jeremy Scott odtajnil své plány z edice podzim/zima 2012 a my si v dnešním článku posvítíme na jeho výtvory ve spolupráci se značkou adidas Originals.

Jak už jistě víte, Jeremy nepatří mezi obyčejné návrháře, jeho tenisky jsou vždy něčím výjimečné, speciální až bláznivé, takže ani u následující kolekce tomu nebylo jinak. Jeremy Scott pravděpodobně vyrazí v zimě na hory, takže zpracoval i obuv na snowboard, kterou jistě nikdo nepřehlédne. Dále jsme se dočkali pomalovaných polobotek, basketbalových bot s obojkem na řetězu a sneakers s hned několika přezkami. Edice podzim/zima 2012 je bláznivá, ale tak trochu nás mrzí, že jsme v kolekci nenalezli žádné zvířecí tenisky, kterými se JS proslavil nejvíce.

Jestliže se vám líbí Jeremyho tenisky adidas Originals, prohlídněte si nabídku obuvi v obchodě The Streetwise Store Queens, jelikož tam pár krabic s nápisem Jeremy Scott mají na skladě.

Štítky:   tenisky adidas   tenisky adidas Originals   Queens.cz   The Streetwise Store Queens   adidas Originals by Jeremy Scott   Jeremy Scott   adidas Jeremy Scott   podzim/zima 2012   adidas  

Hura