Michael Jordan x Converse / Limitovaný Commemorative Pack

Michael Jordan x Converse / Limitovaný Commemorative Pack

Tenisky (Sneakers)

V následujícím článku si představíme opravdovou raritu, která oslavuje třicet let Michaela Jordana v obuvi Converse, tedy okamžik, kdy se tento slavný basketbalista objevil v teniskách Converse na hřišti. Takový to okamžik se samozřejmě nemůže obejít bez oslav, ovšem značka Converse jej dovolila oslavit jen vybraným jedincům, což nás trochu mrzí.

Pro tuto událost totiž vytvořila exkluzivní pack kotníkových tenisek a basketbalového dresu, avšak do oběhu se dostane pouze třicet balení, které jsou v prodeji na eBayi. Tenisky i dres jsou vlastnoručně podepsané, což samozřejmě přidává na exkluzivitě packu, ovšem jestliže už běžíte do banky pro půjčku, musíme upozornit, že sneakers jsou v Michaelovy velikosti US 13, i když podobný kousek je spíše do vitríny a pořádně vyleštit.

Výdělek z aukcí jde na dobročinné účely, takže kromě tenisek a dresu vás firma Converse odmění dobrým skutkem. Zájem bude rozhodně obrovský, takže jestli si potrpíte na Jordana, rozhodně si pack nenechte ujít.

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   kotníkové boty   Commemorative Pack   Converse   tenisky Converse   Michael Jordan   Michael Jordan x Converse   dres   pack  

Hura