Popname: Novinky na shopu mají jméno Vans!

Popname: Novinky na shopu mají jméno Vans!

Tenisky (Sneakers)

Do českého e-shopu Popname dorazila nová zásilka tenisek. Tentokrát se jedná o kultovní modely slavné americké značky Vans, která se se svou sportovní obuví s vaflovou vulkanickou podrážkou těší oblibě po celém světě. Předtím, než se na ně zaměří, si ale v krátkosti zopakujme historické souvislosti, jež Vans napomohly ke svému zaslouženému úspěchu.

Legenda ve své oblasti, tak by se nejvýstižněji dala charakterizovat značka s původem v šedesátých letech 20. století. Právě tehdy ji ve slunné Kalifornii založili bratři Van Dorenovi se svými společníky, aby podpořili jezdce na prknech i kolech v jejich závodu se sebou samými.

Do krámu Popname.cz dorazily dva zásadní modely Vans, a sice Pacquard a Chukka, jejichž další představování by bylo jako nosit dříví do lesa. Na první pohled zaujme jejich velmi elegantní provedení. Skate neskate, tyhle boty rozhodně stojí za to, aby se objevily na vašich chodidlech!

Popname: Novinky na shopu mají jméno Vans! (http://www.stylehunter.cz)Popname: Novinky na shopu mají jméno Vans! (http://www.stylehunter.cz)Popname: Novinky na shopu mají jméno Vans! (http://www.stylehunter.cz)Popname: Novinky na shopu mají jméno Vans! (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: http://www.popname.cz

Štítky:   tenisky   Popname   Popname.cz   Vans   boty Vans   sportovní boty   boty na skate   skateové boty   skejtové boty   Chukka   Pacquard  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter