Luxusní headphones WeSC z edice Chambers by RZA na Queens.cz

Luxusní headphones WeSC z edice Chambers by RZA na Queens.cz

Gadgets a technika

Dnes tu máme skvělou zprávu pro příznivce kvalitního zvuku, tím pádem i stylových sluchátek. Teamu z obchodu The Streetwise Store se totiž povedl výborný kousek a do jejich skladů již míří velmi sledované sluchátka, pod které se podepsal populární raper z legendárního seskupení Wu Tang Clan.

Pravděpodobně už tušíte, s čím budeme mít už velmi brzy tu čest. Ano, jsou to sluchátka WeSC, které navrhnul raper vystupující pod pseudonymem RZA. Kolekce designových headphones dostala výstižný název Chambers by RZA a obsahuje hned dva modely v mnoha barevných variantách. RZA je světoběžník, jenž by se nepodílel na nepovedeném kousku, takže se můžete těšit na opravdu kvalitní zvuk.

Jestliže máte rádi výrazné uzavřené sluchátka z luxusních materiálů, tato edice by vám určitě neměla ujít. Dá se říct, že ve světě vzbuzuje série Chambers by RZA podobný obdiv jako ikonické Beats by Dr. Dre. Rozhodněte, který raper zvítězí u vás. Již brzy na The Streetwise Store Queens! Budeme vás o všem informovat.

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Chambers by RZA   sluchátka Chambers by RZA   Beats by Dr. Dre   RZA   sluchátka WeSC   The Streetwise Store Queens   RZA WeSC  

Hura