Popname nabízí skvosty: Nike SB Dunk Sea Crystal je tady!

Popname nabízí skvosty: Nike SB Dunk Sea Crystal je tady!

Tenisky (Sneakers)

Na osmdesátá léta se nedá zapomenout. Nejen svět módy a umění nám neustále dokazuje, jak zajímavá doba to byla. Svět bez jakýchkoli pomyslných hranic dal vzniknout množství jedinečných nápadů, na které se vzpomíná podnes. Jeden z nich si nyní představíme v souvislosti s českým shopem Popname, jedná se o model tenisek Nike SB Dunk.

Tenisky Nike můžeme vystihnout bezpočtem nejrůznějších slov. Legendární? Kultovní? Klasické? Všechny tyto vlastnosti sedí na model Nike SB Dunk, jenž nezapomíná na svůj původní účel. Značka Nike a sport k sobě vždy měly blízko, a tak se nelze divit, že také aktuální kousek Nike SB Dunk disponuje vylepšenými prvky pro lepší skateboarding. A co potom při běžném nošení… Tenisky Nike SB Dunk vás rozhodně nezklamou, ani když se na cesty městskou džunglí vydáte po svých.

Na Popname.cz můžete, vedle dalších modelů, sehnat Nike SB Dunk ve velmi zajímavé colorway. Sea Crystal představuje ideální variantu, která se ujme v každé kombinaci. Ať už vyrazíte ven na skejtu, anebo se rozhodnete pro lehce elegantnější outfit, s těmito botami nešlápnete vedle.

Popname nabízí skvosty: Nike SB Dunk Sea Crystal je tady! (http://www.stylehunter.cz)Popname nabízí skvosty: Nike SB Dunk Sea Crystal je tady! (http://www.stylehunter.cz)Popname nabízí skvosty: Nike SB Dunk Sea Crystal je tady! (http://www.stylehunter.cz)Popname nabízí skvosty: Nike SB Dunk Sea Crystal je tady! (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: http://www.popname.cz/

Štítky:   Popname   Popname.cz   Nike SB Dunk   Nike SB Dunk Crystal Blu   Nike SB Dunk Mid   tenisky Nike   sneakers  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter