Tenisky Air Jordan 4 Retro konečně na Queens.cz / Dobrá zpráva pro opozdilce

Tenisky Air Jordan 4 Retro konečně na Queens.cz / Dobrá zpráva pro opozdilce

Tenisky (Sneakers)

Nedávno jsme vás informovali, že tenisky Air Jordan IV míří do obchodu The Streetwise Store Queens, čímž utvrdí svou pozici nejlepšího shopu pro české sneakerheads. Z minulosti můžeme připomenout například naskladnění exkluzivní obuvi Air Jordan XI, Air Jordan III, přičemž do budoucna se máme také určitě na co těšit, především na sneakers Air Yeezy II, které má pod palcem Kanye West. Už brzy, teď si ale posvítíme na tuto lahůdku.

Krabice s kultovními teniskami Air Jordan IV Retro white / black – cement grey dorazily do skladu Queensu, ovšem zájem byl natolik obrovský, že během několika hodin byly skoro všechny velikosti vyprodány. Možnost už mají pouze šťastlivci s nohou US 9.5, ovšem zbývá už pouze jediný kousek, takže přejeme šťastný lov.

Ale určitě nesmutněte, vedení Queensu okamžitě zaběhlo k dodavateli a můžeme se těšit na několik doobjednaných kousků během příštího týdne! Přidání velikostí sneakers Air Jordan IV a i ostatní excelentní kecky od značky Air Jordan v nabídce The Streetwise Store Queens sleduj zde.

Tenisky Air Jordan 4 Retro konečně na Queens.cz / Dobrá zpráva pro opozdilce (http://www.stylehunter.cz)Tenisky Air Jordan 4 Retro konečně na Queens.cz / Dobrá zpráva pro opozdilce (http://www.stylehunter.cz)Tenisky Air Jordan 4 Retro konečně na Queens.cz / Dobrá zpráva pro opozdilce (http://www.stylehunter.cz)Tenisky Air Jordan 4 Retro konečně na Queens.cz / Dobrá zpráva pro opozdilce (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: queens.cz

Štítky:   tenisky Air Jordan   Air Jordan IV Retro white / black - cement grey   Kanye West   Air Yeezy II   Air Jordan XI   Air Jordan III   tenisky Air Jordan IV   Air Jordan IV   Queens.cz  

Hura