WANTEDstore.cz: Lednový úklid se slevami až sedmdesát procent!

WANTEDstore.cz: Lednový úklid se slevami až sedmdesát procent!

Dámské oblečení, Pánské oblečení

Až do konce tohoto měsíce potrvá jedinečná akce WANTEDstore.cz, která se přiléhavě nazývá Lednový úklid. Proč přiléhavě? Protože při úklidu je třeba nejen vytáhnout prachovku a lux, ale také se zbavit přebytečných věcí. Zmiňovaný e-shop, sídlící na severu Čech v Teplicích, vám tak nabízí možnost podílet se na velkém úklidu, kdy bude doslova vymeten sklad.

O WNTD

Vedle klasických značek, jako je Rip Curl, tvoří většinu nabídky speciální, tj. méně známé, ale rozhodně ne méně zajímavé značky. Jsou jimi například Las Cosas Simples z Chile, Supremebeing z Velké Británie, Naked&Famous z Japonska, Iriedaily z Německa a další. Každá z nich přitom představuje opravdu originální materiál, který je okamžitě rozpoznatelný pro své jedinečné ztvárnění a přístup návrhářů.

O slevách

Nebudeme chodit kolem horké kaše, WANTEDstore.cz nabízí zboží zlevněné až o 70 % (slovy: sedmdesát procent). Vybírat si můžete nejen na oficiálních stránkách tohoto urban fashion a street wear e-shopu a samozřejmě také na Facebooku, ale také již v tomto článku. Přehlídku vybraných produktů – bund, triček, čepic, kalhot či šatů -hledejte na fotkách níže.

WANTEDstore.cz: Lednový úklid se slevami až sedmdesát procent! (http://www.stylehunter.cz)WANTEDstore.cz: Lednový úklid se slevami až sedmdesát procent! (http://www.stylehunter.cz)WANTEDstore.cz: Lednový úklid se slevami až sedmdesát procent! (http://www.stylehunter.cz)WANTEDstore.cz: Lednový úklid se slevami až sedmdesát procent! (http://www.stylehunter.cz)WANTEDstore.cz: Lednový úklid se slevami až sedmdesát procent! (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: http://www.wantedstore.cz

Štítky:   výprodej   Marylin   Pins   Crashing   Diagonal Sunset   WANTEDstore.cz   Wanted Store   e-shop   street wear   urban fashion   slevy  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter