Nové kousky WeSC z ledového království na Freshlabels.cz

Nové kousky WeSC z ledového království na Freshlabels.cz

Dámské oblečení, Pánské oblečení

Jarní edice skandinávské značky WeSC konečně zamířila do teplického obchodu Freshlabels a my máme radost, že vám můžeme představit první část edice, která přináší stylová trika, mikiny, bundy, kraťasy a ponožky.

Samozřejmě jsme se znovu dočkali originálního brandingu, který zdobí především mikiny a trika. Veselé barvy a příjemné zpracování je u tohoto labelu standardem, což potvrzuje i nejnovější edice pánského i dámského oblečení.

Kompletní nabídku labelu WeSC v e-shopu Freshlabels.cz nalezneš zde. Případně si zajdi oblečení WeSC ohmatat do jednoho z teplických kamenných obchodů.

Nové kousky WeSC z ledového království na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Nové kousky WeSC z ledového království na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Nové kousky WeSC z ledového království na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Nové kousky WeSC z ledového království na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Nové kousky WeSC z ledového království na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz) Nové kousky WeSC z ledového království na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: freshlabels.cz

Štítky:   Freshlabels   Freshlabels.cz   WeSC   oblečení WeSC   trika   mikiny   ponožky   bundy   jaro 2012  

Hura