Lacoste LAB Collection / S krokodýlem na svah

Lacoste LAB Collection / S krokodýlem na svah

Art & Design

Svetry máme zmáknuté, co takhle nějaké vybavení na svah nebo jízdní kolo? Tak nějak asi vznikla prvotní myšlenka značky Lacoste ke kolekci zvané LAB, která obsahuje velmi zajímavé kousky.

Světoznámý label Lacoste se samozřejmě nezabývá pouze oblečení, nýbrž občas vypustí na trh i nějaké to povedené sportovní náčiní. Vždyť zakladatel René Lacoste je známý také jako vynikající tenista, tak by byla ostuda, kdyby zůstal jen u šatníků.

Designéři Lacoste si tentokrát vzali na paškál jízdní kola, míče, lyže, helmy a další sportovní pomůcky, které vyšperkovali luxusní bílou barvou. Když sportovat, tak stylově.

Lacoste LAB Collection / S krokodýlem na svah (http://www.stylehunter.cz)Lacoste LAB Collection / S krokodýlem na svah (http://www.stylehunter.cz)Lacoste LAB Collection / S krokodýlem na svah (http://www.stylehunter.cz)Lacoste LAB Collection / S krokodýlem na svah (http://www.stylehunter.cz)Lacoste LAB Collection / S krokodýlem na svah (http://www.stylehunter.cz)Lacoste LAB Collection / S krokodýlem na svah (http://www.stylehunter.cz)Lacoste LAB Collection / S krokodýlem na svah (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Lacoste   LAB   Lacoste LAB   René Lacoste   sportovní náčiní  

Hura