Silné slogany a nápadité potisky / To je Rockwell na Freshlabels.cz

Silné slogany a nápadité potisky / To je Rockwell na Freshlabels.cz

Doplňky, Kšiltovky, čepice a kulichy, Mikiny, Trička

Známý návrhář Parra se kromě podílení na mnoha kolaboracích, snaží prorazit i se svou vlastní značkou Rockwell, která je zárukou opravdové designérské kvality.

Sortiment labelu není až tak rozsáhlý, ale můžete si být jisti, že jen málo značek má tak velký potenciál jako Rockwell. V jejich nabídce naleznete kšiltovky, trika, mikiny a také povlaky na polštáře a peřiny.

O značku Rockwell se stará teplický obchod Freshlabels, který navíc naskladnil novou kolekci z Holandska. Kompletní nabídku naleznete zde.

Silné slogany a nápadité potisky / To je Rockwell na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Silné slogany a nápadité potisky / To je Rockwell na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Silné slogany a nápadité potisky / To je Rockwell na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Silné slogany a nápadité potisky / To je Rockwell na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Silné slogany a nápadité potisky / To je Rockwell na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Silné slogany a nápadité potisky / To je Rockwell na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: freshlabels.cz

Štítky:   Freshlabels   Parra   Rockwell   oblečení Rockwell   trika   povlaky   mikiny   kšiltovky  

Hura