Glamour Kills, No Regrets! Zimní kolekce čerstvě na Rockit.cz

Glamour Kills, No Regrets! Zimní kolekce čerstvě na Rockit.cz

Dámské oblečení, Pánské oblečení, Trička

Přední streetwear značku Glamour Kills a přední český hipster e-shop Rockit.cz bude v tomto článku spojovat více, než je obvyklé. Ani jedna z entit totiž s námi nebude mít žádné slitování.

Jak už bývá pravidlem, v souvislosti s vydáním nové sezónní kolekce Glamour Kills vás informujeme o jejím naskladnění na české místo určení. Zimní kolekce 2012 se jmenuje No Regrets a svou dávku neotřelosti, kvality a extravagance vás jednoduše nenechá v klidu, aniž byste nepocítili útok na vaše estetické cítění a samozřejmě také vaši peněženku.

Také tato kolekce Glamour Kills se vyznačuje tím, na co jsme zvyklí. Totiž, na určitý stupeň neočekávatelnosti, který bude propojen s designovými postupy vlastními této americké značce. Růžové prasátko s křídly tentokrát doprovodí milý sob. Ostatně Vánoce se blíží, tak jaké pak copak. Zároveň se můžete těšit na spoustu triček s potisky, kalhoty, co sedí, a boty, které dobře chodí.

Zkrátka nadílka. Ukázky z lookbooku níže, více na Rockit.cz!

Glamour Kills, No Regrets! Zimní kolekce čerstvě na Rockit.cz (http://www.stylehunter.cz)Glamour Kills, No Regrets! Zimní kolekce čerstvě na Rockit.cz (http://www.stylehunter.cz)Glamour Kills, No Regrets! Zimní kolekce čerstvě na Rockit.cz (http://www.stylehunter.cz)Glamour Kills, No Regrets! Zimní kolekce čerstvě na Rockit.cz (http://www.stylehunter.cz)Glamour Kills, No Regrets! Zimní kolekce čerstvě na Rockit.cz (http://www.stylehunter.cz)Glamour Kills, No Regrets! Zimní kolekce čerstvě na Rockit.cz (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Glamour Kills   zimní kolekce 2012 Glamour Kills   No Regrets   Rock it!   Rockit.cz   trika   trička   kalhoty   boty   trička s potiskem  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter