Nabídka práce: Freshlabels hledají kormidelníka, možná to jsi ty!

Nabídka práce: Freshlabels hledají kormidelníka, možná to jsi ty!

Ostatní

Zpráva pro všechny, kteří zrovna hledají práci. Progresivní teplický shop Freshlabels nabízejí jedno pracovní místo na pozici kormidelníka/ná­kupčího. Co přesně taková práce obnáší a jaké pro ni existují požadavky? Nechme již mluvit samotné představitele Freshlabels:

„Kormidelník svou prací spoluurčuje směr vývoje nabídky našeho internetového obchodu, hledá třešničky ve světě street wear a street fashion .. zajímavé značky, styly, trendy .. následně komunikuje s dodavateli, vytváří objednávky a má na starosti import zboží.“

Jinak řečeno, pokud je ti zájem o módu vlastní, máš přehled ve street fashion světě, vyznačuješ se bystrým úsudkem, operativním a koncepčním myšlením, jsi komunikativní a společenský typ reprezentativního vzhledu, který je dostatečně pečlivý a flexibilní, bude to práce právě pro tebe.

Zároveň bys měl umět jednat s obchodními partnery, výborně znát angličtinu, perfektně se orientovat na internetu a dobře znát MC Office a MAC Friendly. Řidičák skupiny B je výhodou stejně jako zkušenosti s nákupem zboží a některým módním odvětvím, povinností zase minimální středoškolské vzdělání s maturitou.

Uzávěrka přihlášek je již 6. října 2011. Své přihlášky posílejte na office@freshlabels.cz.

Štítky:   Freshlabels   Freshlabels.cz   práce   zaměstnání   kormidelník  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter