Pozvánka na výstavu: Pasta x Peep Show @ The Chemistry Gallery

Pozvánka na výstavu: Pasta x Peep Show @ The Chemistry Gallery

Art & Design

Není to tak dávno, co jsme vás zvali na výstavu umělce Trona. Dnes tady máme další speciální pozvánku, a sice na jeho pražského kolegu Pastu. Výstava s názvem Peep Show se uskuteční v pražské The Chemistry Gallery a autor se zde notně inspiroval street artem: Obojí je totiž, jak říká Martina Overstreet, „rychlou pouliční zábavou pro anonymní kolemjdoucí“.

Pasta začínal malovat na začátku devadesátých let, ovšem s příchodem nového tisíciletí se mu graffiti zdálo malé, a tak se vydal vstříc v Česku neprobádanými cestami street artu. V Praze se najednou objevovala nejen jeho pověstná okřídlená pasta, ale i další velkoplošné fasádové malby a sítotiskové plakáty.

Pasta Oner představí svou výstavu Peep Show na vernisáži 22. září v 19.00 hodin. K vidění v The Chemistry Gallery pak bude až do 30. října tohoto roku. Pokud vás tedy zajímá současné umění a rádi se necháte oslovit jeho mladšími představiteli, pak rozhodně věnujte této události pozornost. Více informací v přiloženém biografickém traileru.

zdroj: http://www.thechemistry.cz/vystavy-a-akce/#new

Štítky:   Pasta   Pasta Oner   výstava   The Chemistry Gallery   Peep Show   street art   graffiti  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter