Nová edice Rockwell na Freshlabels / Designed by Parra

Nová edice Rockwell na Freshlabels / Designed by Parra

Trička

Značka Rockwell patří mezi světové špičky, proto jsme rádi, že i k nám se tato legenda dostane. Díky patří především vedení obchodu Freshlabels.cz, které pravidelně naskladňuje jejich aktuální kolekce.

Jak už jistě víte, label Rockwell působí pod taktovkou umělce s pseudonymem Parra, jenž se proslavil také díky kolaboraci s Nike Sportswear. Nabídka Rockwell byla rozšířena o stylová trika s legendárními potisky, ovšem novinkou jsou více než povedené kšiltovky.

Celkový sortiment značky Rockwell v obchodech Freshlabels zhlédnete zde. Go Parra!

Nová edice Rockwell na Freshlabels / Designed by Parra (http://www.stylehunter.cz)Nová edice Rockwell na Freshlabels / Designed by Parra (http://www.stylehunter.cz)Nová edice Rockwell na Freshlabels / Designed by Parra (http://www.stylehunter.cz)Nová edice Rockwell na Freshlabels / Designed by Parra (http://www.stylehunter.cz)Nová edice Rockwell na Freshlabels / Designed by Parra (http://www.stylehunter.cz)Nová edice Rockwell na Freshlabels / Designed by Parra (http://www.stylehunter.cz)Nová edice Rockwell na Freshlabels / Designed by Parra (http://www.stylehunter.cz)Nová edice Rockwell na Freshlabels / Designed by Parra (http://www.stylehunter.cz)Nová edice Rockwell na Freshlabels / Designed by Parra (http://www.stylehunter.cz)Nová edice Rockwell na Freshlabels / Designed by Parra (http://www.stylehunter.cz)Nová edice Rockwell na Freshlabels / Designed by Parra (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: freshlabels.cz

Štítky:   Rockwell   Freshlabels.cz   Parra   oblečení   trička   kšiltovky  

Hura