Nike Sportswear / I bundy se dočkaly Hyperfuse verze

Nike Sportswear / I bundy se dočkaly Hyperfuse verze

Jarní bundy, Letní bundy, Podzimní bundy

Teniskami to rozhodně nekončí! Značka Nike Sportswear představuje oblečení, které přichází na trh s nálepkou Hyperfuse, což je pravděpodobně nejdiskutovanější provedení tohoto roku.

Abychom to upřesnili, jedná se o kolekci několika oblíbených bund typu Windrunner. Z fotek je velmi těžké odhadovat, jak materiál na bundách vůbec vypadá a jak se bude chovat. Necháme se překvapit.

Očekávejte již velmi brzké naskladnění k prodejcům Nike Sportswear. Prozatím nemáme žádné zprávy, ale je možné, že se tato edice objeví i v shopu Ikonikstore.cz.

Nike Sportswear / I bundy se dočkaly Hyperfuse verze (http://www.stylehunter.cz)Nike Sportswear / I bundy se dočkaly Hyperfuse verze (http://www.stylehunter.cz)Nike Sportswear / I bundy se dočkaly Hyperfuse verze (http://www.stylehunter.cz)Nike Sportswear / I bundy se dočkaly Hyperfuse verze (http://www.stylehunter.cz)Nike Sportswear / I bundy se dočkaly Hyperfuse verze (http://www.stylehunter.cz)Nike Sportswear / I bundy se dočkaly Hyperfuse verze (http://www.stylehunter.cz)Nike Sportswear / I bundy se dočkaly Hyperfuse verze (http://www.stylehunter.cz)Nike Sportswear / I bundy se dočkaly Hyperfuse verze (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Ikonikstore.cz   bunda   Nike   Windrunner   Nike Sportswear   Hyperfuse  

Hura