KOMONO na Freshlabels / Přes hodinky na spodní prádlo

KOMONO na Freshlabels / Přes hodinky na spodní prádlo

Hodinky a šperky, Sluneční brýle

Belgický label KOMONO dorazil do regálů obchodu Freshlabels.cz teprve nedávno, ale ihned se stal hitem. Hned po netradičním designu se stala velkým lákadlem cena.

V dílně KOMONO vznikají především digitálky, které ocení každý příznivce retro módy. Kromě zmiňovaných hodinek se můžete těšit na stylové brýle a spodní prádlo. Hodinky s vodotryskem zatím nenabízení, ale touto cestou se k nim brzy dopracují.

Lidé od KOMONO se snaží, aby jejich doplňky byly neokoukané a originální, což se jim daří na plné čáře. Ostatně posoudit můžete samy. Kompletní nabídku značky KOMONO na Freshlabels.cz naleznete zde.

KOMONO na Freshlabels / Přes hodinky na spodní prádlo (http://www.stylehunter.cz)KOMONO na Freshlabels / Přes hodinky na spodní prádlo (http://www.stylehunter.cz)KOMONO na Freshlabels / Přes hodinky na spodní prádlo (http://www.stylehunter.cz)KOMONO na Freshlabels / Přes hodinky na spodní prádlo (http://www.stylehunter.cz)KOMONO na Freshlabels / Přes hodinky na spodní prádlo (http://www.stylehunter.cz)KOMONO na Freshlabels / Přes hodinky na spodní prádlo (http://www.stylehunter.cz)KOMONO na Freshlabels / Přes hodinky na spodní prádlo (http://www.stylehunter.cz)KOMONO na Freshlabels / Přes hodinky na spodní prádlo (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: freshlabels.cz

Štítky:   KOMONO   hodinky   digitálky   brýle   Freshlabels.cz   doplňky  

Hura