Eurocopter EC145 by Mercedes / Luxus v oblacích

Eurocopter EC145 by Mercedes / Luxus v oblacích

Ostatní

Napadlo vás někdy, jak vypadá business helikoptéra uvnitř? Já musím říct, že jsem si nepředstavoval žádný luxus, ale nedávno jsem narazil na poslední výtvor značky Eurocopter, který mě přesvědčil o opaku.

Helikoptéru typu EC145 si totiž vzali na starost designéři značky Mercedes-Benz a výsledek je přinejmenším fenomenální. Na interiér byly použity jen nejlepší materiály, přičemž důraz se na dával na každý detail.

Na tento stroj si nejspíše budete muset připravit pořádný obnos, takže jestli vám nyní přebývají nějaké drobné, zkuste se po této helikoptéře pozeptat u firmy Eurocopter.

Eurocopter EC145 by Mercedes / Luxus v oblacích (http://www.stylehunter.cz)Eurocopter EC145 by Mercedes / Luxus v oblacích (http://www.stylehunter.cz)Eurocopter EC145 by Mercedes / Luxus v oblacích (http://www.stylehunter.cz)Eurocopter EC145 by Mercedes / Luxus v oblacích (http://www.stylehunter.cz)Eurocopter EC145 by Mercedes / Luxus v oblacích (http://www.stylehunter.cz)Eurocopter EC145 by Mercedes / Luxus v oblacích (http://www.stylehunter.cz)Eurocopter EC145 by Mercedes / Luxus v oblacích (http://www.stylehunter.cz)Eurocopter EC145 by Mercedes / Luxus v oblacích (http://www.stylehunter.cz)Eurocopter EC145 by Mercedes / Luxus v oblacích (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Mercedes-Benz   Eurocopter EC145   Eurocopter   EC145   Mercedes   helikoptéra  

Hura