Stussy léto 2011 / Výbava na fesťák

Stussy léto 2011 / Výbava na fesťák

Batohy a tašky, Ostatní, Trička

Firma Stussy přichází před létem se zajímavým doplňkem, který určitě zapadne do výbavy každého návštěvníka festivalů. Je právě na čase, abychom o podobných vymoženostech přemýšleli, i když myslím, že řada z nás sáhne spíše po klasice.

Přesto se vedení Stussy rozhodlo přijít s kolekcí, jež obsahuje skládací židle, trika, kšiltovky, karimatku, batohy a svítilny. Prostě vše, co bychom mohli na fesťáku potřebovat.

Jsem zvědavý, jestli na některém z připravovaných koncertů potkám osoby s touto výbavou, každopádně zájemci se o kolekci mohou poprat v obchodech Stussy.

Stussy léto 2011 / Výbava na fesťák (http://www.stylehunter.cz)Stussy léto 2011 / Výbava na fesťák (http://www.stylehunter.cz)Stussy léto 2011 / Výbava na fesťák (http://www.stylehunter.cz)Stussy léto 2011 / Výbava na fesťák (http://www.stylehunter.cz)Stussy léto 2011 / Výbava na fesťák (http://www.stylehunter.cz)Stussy léto 2011 / Výbava na fesťák (http://www.stylehunter.cz)Stussy léto 2011 / Výbava na fesťák (http://www.stylehunter.cz)Stussy léto 2011 / Výbava na fesťák (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Výbava na fesťák   léto 2011   Stussy   doplňky Stussy  

Hura