Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR

Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR

Art & Design

Je tu pátek a Stylehunter.cz by tě chtěl pozvat na event, který by sis určitě neměl nechat ujít. Jestliže ještě nemáš program na dnešní večer, vydej se do prostoru Bubenské 1, kde v 20.00 startuje akce s názvem Secret Wars.

Jedná se o battle ilustrátorů, kteří se utkají na plátnu o velikosti 2×2 metry, přičemž na svůj výtvor mají pouze devadesát minut. O doprovodný program se postarají C.Monts (UK), Hlavolam (SK) a Noa? (CZ). Více informací nalezneš například zde.

V případě, že se exhibiční battlu SK vs. ČR nezúčastníš, nezoufej. Termíny dalších kol se včas dozvíš.

Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)Pozvánka na dnešní Secret Wars - SK vs. ČR  (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Bubenské 1   Secret Wars - SK vs. ČR   Secret Wars   SK vs. ČR   Noa?   Noa? (CZ)   Hlavolam (SK)   Hlavolam   C.Monts   C.Monts (UK)  

Hura