Loviu aneb milujeme originální trička

Loviu aneb milujeme originální trička

Art & Design, Trička

Unikátní a originální oblečení se stále těší větší a větší pozornosti. Dnešní dobu sice především charakterizuje masová výroba, ale stále se naštěstí najdou lidé, kteří si potrpí na osobitý styl. Ať už se to týká designérů, anebo nositelů jejich kousků, oběma výchází vstříc nedávno spuštěný projekt Loviu, jenž se soustředí na nabídku speciální tričkové módy.

Loviu působí jako platforma, kde spolu mohou komunikovat módní nadšenci a prostřednictvím nejrůznějších vychytávek rozhodovat o tom, co se bude zítra nosit. Tím nejzákladnějším jsou pochopitelně hitparády nejzajímavějších designů, na jejichž žákladě potom dochází k výrobě limitovaných edic triček pro muže i ženy.

Momentálně naleznete na stránkách tohoto evropského projektu na šedesát různých designů, které dohromady tvoří opravdu pestrý sortiment. Tričko pořídíte ve čtyřech velikostech (S, M, L a XL) za osmnáct eur. Více informací na oficiálních stránkách Loviu.com.

Loviu aneb milujeme originální trička (http://www.stylehunter.cz)Loviu aneb milujeme originální trička (http://www.stylehunter.cz)Loviu aneb milujeme originální trička (http://www.stylehunter.cz)Loviu aneb milujeme originální trička (http://www.stylehunter.cz)Loviu aneb milujeme originální trička (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Loviu   Loviu.com   trička   originální trička   trika   trika pro muže   trika pro ženy   pánská trika   dámská trika   triko   tričko   designové tričko   design  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter