Další novinka na Queens.cz / Evropský label TURBOKOLOR

Další novinka na Queens.cz / Evropský label TURBOKOLOR

Pánské oblečení

Jeden z nejprogresiv­nějších východoevropských labelů konečně dorazil do sítě obchodů Queens.cz. Vedení Queensu se nechalo slyšet, že tento rok se můžeme těšit na několik zásadních novinek a vypadá to, že svoje sliby splní na sto procent.

Nejnovější značkou v nabídce Queens.cz se stal label TURBOKOLOR, který k nám prozatím zaslal několik trik, mikin, svetrů, kraťas a kalhot. V dílně TURBOKOLOR moc dobře vědí, co dělají. Dokázali například jako první ve východní Evropě domluvit kolaboraci s New Era a Casio.

Další novinky na sebe nenechají dlouho čekat! Prozradíme jen, že na své si přijdou i příznivci ikonických digitálek G-Shock!

Veškeré oblečení značky TURBOKOLOR v obchodech Queens.cz vyhledejte zde.

Další novinka na Queens.cz / Evropský label TURBOKOLOR (http://www.stylehunter.cz)Další novinka na Queens.cz / Evropský label TURBOKOLOR (http://www.stylehunter.cz)Další novinka na Queens.cz / Evropský label TURBOKOLOR (http://www.stylehunter.cz)Další novinka na Queens.cz / Evropský label TURBOKOLOR (http://www.stylehunter.cz)Další novinka na Queens.cz / Evropský label TURBOKOLOR (http://www.stylehunter.cz)Další novinka na Queens.cz / Evropský label TURBOKOLOR (http://www.stylehunter.cz)Další novinka na Queens.cz / Evropský label TURBOKOLOR (http://www.stylehunter.cz)Další novinka na Queens.cz / Evropský label TURBOKOLOR (http://www.stylehunter.cz)Další novinka na Queens.cz / Evropský label TURBOKOLOR (http://www.stylehunter.cz)Další novinka na Queens.cz / Evropský label TURBOKOLOR (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Queens.cz   oblečení Turbokolor   Turbokolor   New Era   Casio   G-Shock  

Hura