Připrav se s Freshlabels.cz na léto / Kraťasy a džíny WeSC

Připrav se s Freshlabels.cz na léto / Kraťasy a džíny WeSC

Jeans (Džíny) a kalhoty

Ve Švédsku se začíná oteplovat! Místní počasí se totiž v poslední době řídí velice populárním labelem WeSC. Ten v těchto dnech vypustil do svých obchodů vyletněné oblečení!

Mezi přední obchody WeSC patří i teplický shop Freshlabels.cz, který pravidelně odchytává první vlaštovky z dílny WeSC, tím pádem nepřijdeme ani o jarní a letní edici. Poslední várka ze Švédska je ve znamení džínových kalhot a kraťasů.

Obrovské množství produktů WeSC v obchodech Freshlabels nalezneš zde.

Připrav se s Freshlabels.cz na léto / Kraťasy a džíny WeSC (http://www.stylehunter.cz)Připrav se s Freshlabels.cz na léto / Kraťasy a džíny WeSC (http://www.stylehunter.cz)Připrav se s Freshlabels.cz na léto / Kraťasy a džíny WeSC (http://www.stylehunter.cz)Připrav se s Freshlabels.cz na léto / Kraťasy a džíny WeSC (http://www.stylehunter.cz)Připrav se s Freshlabels.cz na léto / Kraťasy a džíny WeSC (http://www.stylehunter.cz)Připrav se s Freshlabels.cz na léto / Kraťasy a džíny WeSC (http://www.stylehunter.cz)Připrav se s Freshlabels.cz na léto / Kraťasy a džíny WeSC (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   WeSC   kalhoty   kraťasy   Freshlabels.cz   oblečení WeSC  

Hura