Sophnet x Nike Blazer Mid / V Ikonikstore.cz si na ně brousí zuby

Sophnet x Nike Blazer Mid / V Ikonikstore.cz si na ně brousí zuby

Tenisky (Sneakers)

Firma Nike se opět rozhodla pro kolaboraci s japonským labelem Sophnet a výsledkem jsou krásně kožené tenisky v dvojím provedení.

Seznamte se s keckami Blazer Mid AB Tier Zero, které sice postrádají swoosh, avšak jako doplněk mají praktický zip na straně boty. Jak si jistě mnozí z vás všimli, na sneakers najdeme několik prvků typických pro model All Court.

Do redakce se nám dostalo echo, že obě colorways budou k dostání na Ikonikstore.cz. Skvělá příležitost koupit tyhle krásky.

Sophnet x Nike Blazer Mid / V Ikonikstore.cz si na ně brousí zuby (http://www.stylehunter.cz)Sophnet x Nike Blazer Mid / V Ikonikstore.cz si na ně brousí zuby (http://www.stylehunter.cz)Sophnet x Nike Blazer Mid / V Ikonikstore.cz si na ně brousí zuby (http://www.stylehunter.cz)Sophnet x Nike Blazer Mid / V Ikonikstore.cz si na ně brousí zuby (http://www.stylehunter.cz)Sophnet x Nike Blazer Mid / V Ikonikstore.cz si na ně brousí zuby (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   All Court   Blazer Mid AB Tier Zero   kotníkové tenisky Nike   Sophnet   Nike Blazer Mid   Blazer   tenisky   Nike   Ikonikstore.cz   Ikonik  

Hura