Jak správně cestovat se svou sbírkou kšiltovek New Era? Queens.cz poradí

Jak správně cestovat se svou sbírkou kšiltovek New Era? Queens.cz poradí

Ostatní

Já osobně vím, že cestovat na dovolenou se svými kšiltovkami New Era není zcela jednoduché. Jedna na hlavu, alespoň tři záložní s sebou. Jenže kam s nimi? Konec zlomených kšiltů a zničeného tvaru čepice. Vaše kšiltovka New Era bude odteď vypadat vždy fresh.

Řešení se jmenuje New Era Cap Carrier, což je vlastně zavazadlo přesně stavěné na vaše kšiltovky New Era. Na Queens.cz je k dostání dvojí verze tašky. Za menší provedení, do kterého se vejdou dvě čepice, zaplatíte 550 Kč. Pokud je vaše sbírka obsáhlejší či častěji měníte kšiltovky, jistě sáhnete po verzi, která pojme až šest kšiltovek a stojí 690 Kč.

Tohle je jistě velmi užitečný tip. Tašky New Era na Queens.cz vybírejte zde.

Jak správně cestovat se svou sbírkou kšiltovek New Era? Queens.cz poradí (http://www.stylehunter.cz)Jak správně cestovat se svou sbírkou kšiltovek New Era? Queens.cz poradí (http://www.stylehunter.cz)Jak správně cestovat se svou sbírkou kšiltovek New Era? Queens.cz poradí (http://www.stylehunter.cz)Jak správně cestovat se svou sbírkou kšiltovek New Era? Queens.cz poradí (http://www.stylehunter.cz)Jak správně cestovat se svou sbírkou kšiltovek New Era? Queens.cz poradí (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   New Era Cap Carrier   New Era   kšiltovka New Era   taška New Era   zavazadlo New Era   taška pro kšiltovky New Era   Queens   Queens New Era   Queens.cz  

Hura