XLarge léto 2011 / Připravujeme se na letní období

XLarge léto 2011 / Připravujeme se na letní období

Pánské oblečení

Léto se může zdát ještě dost vzdálené, avšak již dnes můžeme nahlédnout do blízké budoucnosti, a tak si přiblížit oblečení, které nás čeká v letních měsících.

Jednou z firem, která již dnes představila svou letní kolekci pro rok 2011, je japonský label XLarge. Ačkoliv to není až natolik aktuální, provedeme vás nyní skvěle zpracovaným lookbookem. Letní kolekce se vyznačuje klasickými střihy a motivy. Nesmějí chybět trika, kraťasy, kalhoty, košile a slušná nabídka kšiltovek.

Jakmile se letní kolekce značky XLarge objeví na pultech obchodů, určitě vás o tom budeme informovat.

XLarge léto 2011 / Připravujeme se na letní období (http://www.stylehunter.cz)XLarge léto 2011 / Připravujeme se na letní období (http://www.stylehunter.cz)XLarge léto 2011 / Připravujeme se na letní období (http://www.stylehunter.cz)XLarge léto 2011 / Připravujeme se na letní období (http://www.stylehunter.cz)XLarge léto 2011 / Připravujeme se na letní období (http://www.stylehunter.cz)XLarge léto 2011 / Připravujeme se na letní období (http://www.stylehunter.cz)XLarge léto 2011 / Připravujeme se na letní období (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   XLarge   oblečení XLarge   léto 2010   lookbook   lookbook XLarge  

Hura