Parra opět boduje! Povlečení Rockwell na Freshlabels.cz

Parra opět boduje! Povlečení Rockwell na Freshlabels.cz

Ostatní

Stylové povlečení není passé! Veleznámý holandský umělec Parra upravil povlečení, po kterém vaše postel touží. Lidé z Freshlabels nám chtěli udělat radost a objednali pro nás několik stylových povlečení, takže je můžeme kupovat na Freshlabels.cz

Povlečení na polštáře a peřiny jsou vyšperkovány klasickými motivy labelu Rockwell. Kdo vstoupí do vaší ložnice, ihned pozná, jak se věci mají. K dostání je povlečení na společnou peřinu pro dva + dva polštáře, povlečení na klasickou peřinu + polštář a povlečení pouze na polštář. To budou sny!

Dále jsme dostali echo, že nemusíte nosit vaše peřiny a polštáře do teplického obchodu, abyste zjistili, jestli jim povlečení padne. Na e-shopu jsou totiž u každého produktu vypsány rozměry v cm. Nabídku labelu Rockwell na Freshlabels.cz naleznete zde.

Parra opět boduje! Povlečení Rockwell na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Parra opět boduje! Povlečení Rockwell na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Parra opět boduje! Povlečení Rockwell na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Parra opět boduje! Povlečení Rockwell na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Parra opět boduje! Povlečení Rockwell na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)Parra opět boduje! Povlečení Rockwell na Freshlabels.cz (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Freshlabels.cz   Freshlabels   Parra   Rockwell   Rockwell povlečení   povlečení  

Hura