Nike x fragment design / Představení dvojice kotníkových bot Dunk Hi

Nike x fragment design / Představení dvojice kotníkových bot Dunk Hi

Tenisky (Sneakers)

Dnes si posvítíme na tenisky, které se nejspíše objeví jen ve velmi omezeném množství, ale i přesto si je uvedeme na našem blogu jako netradiční záležitost. Tentokrát se lidé z Nike rozhodli pro kolaboraci s fragment design.

V minulosti jsme již mohli zhlédnout několik výsledků spolupráce s fragment design. Pokaždé jsme se mohli kochat skvělými kousky, takže bylo téměř jasné, že ani dnes tomu nebude jinak. Vzpomeňme si například na úspěšné trika Noise. Tentokrát se v dílně fragment design zrodila dvojice tenisky Nike Dunk Hi ve výrazných barvách, přičemž si všimněte, že v páru je každá bota jinak zbarvená. Mně osobně by odlišné zbarvení trochu vadilo, ale vzhledem k tomu, že nebudu mít ani možnost ke koupi, mě to až tak netrápí.

Tenisky se k nám nejspíše nedostanou, to ale neznamená, že si je nemůžeme prohlédnout. Ovšem informace o nich až tak rozsáhlé nemáme, takže se může stát, i když je to nepravděpodobné, že by se u nás vyskytly. V takovém případě vás budeme informovat. Jak se vám líbí?

Nike x fragment design / Představení dvojice kotníkových bot Dunk Hi (http://www.stylehunter.cz)Nike x fragment design / Představení dvojice kotníkových bot Dunk Hi (http://www.stylehunter.cz)Nike x fragment design / Představení dvojice kotníkových bot Dunk Hi (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   fragment design Nike   Nike Dunk   Dunk Hi   Dunk   Dunk Hi fragment design   Nike   tenisky Nike   kotníkové boty Nike   Nike Dunk Hi   fragment design  

Hura