Nová nálož tenisek Nike online na Queens.cz !

Nová nálož tenisek Nike online na Queens.cz !

Dámské oblečení, Pánské oblečení, Podzimní bundy, Tenisky (Sneakers)

Ještě pořád venku panuje celkem dobré počasí, občas vysvitne slunce a prozatím není bláto. Přesně toto období si sneakerheads užívají, mohou se blýsknout svými novými teniskami. Keckám venku nic neuškodí a jak je známo, tenisky a džínsy vypadají skvěle. Pokud se ovšem nemáte čím blýsknout, pomůže vám jistě The Streetwise Shop Queens.cz.

Ačkoliv jsme již zvyklí na nové kolekce Nike na e-shopu, na série se vždy těšíme, jelikož pokaždé obsahují kousky, které si jistě zaslouží nového majitele. Do všech obchodů Queens nyní dorazilo několik dámských i pánských tenisek, ovšem nesmí chybět ani oblečení z aktuální kolekce. Kdo by neznal legendární mikinu AW77 a bundy typu Windrunner.

Nás zaujaly především sneakers MS 78 LE a WMNS Terminator High v růžovém provedení, hlavně díky svému vintage vzhledu. Kecky, které nahlas volají: „Tohle už jednou letělo, dámy, dnes jsme v kurzu ještě víc“.

Kompletní nabídku Nike na Queens.cz najdete zde. Nová nálož tenisek Nike online na Queens.cz ! (http://www.stylehunter.cz)Nová nálož tenisek Nike online na Queens.cz ! (http://www.stylehunter.cz)Nová nálož tenisek Nike online na Queens.cz ! (http://www.stylehunter.cz)Nová nálož tenisek Nike online na Queens.cz ! (http://www.stylehunter.cz)Nová nálož tenisek Nike online na Queens.cz ! (http://www.stylehunter.cz)Nová nálož tenisek Nike online na Queens.cz ! (http://www.stylehunter.cz)Nová nálož tenisek Nike online na Queens.cz ! (http://www.stylehunter.cz)Nová nálož tenisek Nike online na Queens.cz ! (http://www.stylehunter.cz)Nová nálož tenisek Nike online na Queens.cz ! (http://www.stylehunter.cz)Nová nálož tenisek Nike online na Queens.cz ! (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Nike Queens   Nike   tenisky Nike   kotníkové boty Nike   Queens   Queens.cz   Nike AW77   WMNS Terminator High   MS 78 LE   Windrunner   AW77  

Hura