Nike “Grey Perf“ Pack: Sleduj fotky a nezapomeň kouknout do ikoniku!

Nike “Grey Perf“ Pack: Sleduj fotky a nezapomeň kouknout do ikoniku!

Tenisky (Sneakers)

Ikonik Coolture Store nabízí spoustu unikátních a exkluzivních kousků Nike. V minulých dnech jsme konkrétně představili bundu Nike Sportswear Destroyer a luxusní tvídové tenisky pro muže i ženy. Dnes se podíváme na zajímavý pack tří párů tenisek, které má na svědomí tato značka a které uvidíte i v ikoniku.

V minulosti již byly uvedeny packy White Perf a Black Perf. Netrvalo dlouho a máme tady něco pro ty, kteří oceňují něco z obou výše zmíněných barev. Šedá barva je esenciální pro tento pack Nike, jenž sestává ze tří modelů, a sice Air Force 1, Dunk Hi AC a Toki. Kožené provedení pak doplňuje tečkovaný vzorek.

Ať už se vám líbí jedny, druhé, anebo všechny, můžete zavítat do Ikonik Coolture Store a poohlédnout se po nich. Nás rozhodně tyto boty z packu Nike Grey Perf oslovily. Co vás?

Nike “Grey Perf“ Pack: Sleduj fotky a nezapomeň kouknout do ikoniku! (http://www.stylehunter.cz)Nike “Grey Perf“ Pack: Sleduj fotky a nezapomeň kouknout do ikoniku! (http://www.stylehunter.cz)Nike “Grey Perf“ Pack: Sleduj fotky a nezapomeň kouknout do ikoniku! (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: http://www.nicekicks.com/…pack-images/

Štítky:   Nike   Air Force 1   Toki   Dunk Hi AC   Nike "Grey Perf" Pack   Grey Perf   tenisky   kotníkové tenisky Nike   sneakers  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter