Reebok x Married To The Mob Freestyle Dubble Bubble / Extra vysoké dámské boty

Reebok x Married To The Mob Freestyle Dubble Bubble / Extra vysoké dámské boty

Tenisky (Sneakers)

Milujeme netradiční kolaborace a jistě nejsme sami. Pokud patříte mezi příznivce atraktivních spoluprácí světových značek, zamlouvat se vám budou i nejnovější tenisky Reebok, na kterých se realizoval výhradně dámský label.

Pokud se řekne dámský label, je hodně možností, o kterou módní značku se jedná. Ovšem pokud dodáme přívlastek provokativní dámský label, na výběr už máme pouze několik značek. Nebudu vás déle napínat, mám na mysli americkou značku Married To The Mob.

Designérský tým Married To The Mob se rozhodl realizovat kolaboraci s Reebok a tím pádem vytvořit pár exkluzivních tenisek, což se jim určitě povedlo. V dílně Married To The Mob moc dobře vědí, co dělají, když sáhli po ryze dámském modelu Freestyle a vyšperkovali je po svém. Všimněme si především vyššího provedení bot a nápis na jazyku We stay laced since 1982.

Pokud máte o tenisky opravdový zájem, přeji vám mnoho štěstí. Myslím, že ho budete potřebovat. Kecky Reebok x Married To The Mob Freestyle Dubble Bubble budou k dostání ve vybraných obchodech v omezeném množství.

Reebok x Married To The Mob Freestyle Dubble Bubble / Extra vysoké dámské boty (http://www.stylehunter.cz)Reebok x Married To The Mob Freestyle Dubble Bubble / Extra vysoké dámské boty (http://www.stylehunter.cz)Reebok x Married To The Mob Freestyle Dubble Bubble / Extra vysoké dámské boty (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Freestyle Dubble Bubble   Reebok x Married To The Mob Freestyle Dubble Bubble   Married To The Mob   tenisky Reebok Freestyle   Reebok x Married To The Mob Freestyle   Reebok   tenisky Reebok   Reebok Freestyle  

Hura