Hip hop shop Queens uvádí: Obsese, výstava velkoformátových fotografií v Ostravě!

Hip hop shop Queens uvádí: Obsese, výstava velkoformátových fotografií v Ostravě!

Ostatní

Hip hop shop Queens jako hlavní a jedinečný partner uvádí autorskou prodejní výstavu fotografií, která nese název Obsese. Jedná se o výstavu celkem dvaceti velkoformátových fotografií, od formátu A3 do formátu A1, kde jsou zachyceny momenty z míst, které jsou pro mnoho lidí naprosto neznámá, nebo naopak velmi známá. Ať už se jedná o místa, kde vlaky spí, nebo nádraží, kde projiždí vlak za vlakem. Atmosféra zaručena. Navštivte tuto výstavu, a když se Vám nějaké fotografie budou moc líbit, můžete si je zakoupit.

Výstava se nachází na patře v Queens Shopu v Ostravě, na ulici Šubertova 4, a je k shlédnutí od pondělí do pátku /10–18/, a v sobotu /10–13/. Více o výstavě čtěte níže.

Hip hop shop Queens uvádí: Obsese, výstava velkoformátových fotografií v Ostravě! (http://www.stylehunter.cz)

OBSESE.

Jsem posedlý. Miluju vlaky, koleje taky. Miluju industriál, struktury, nádraží, infrastruktury. Tato výstava odráží velmi malé spektrum fotografií, co jsem byl schopen vytvořit při všemožném duševním rozpoložení. Posedlost je to proto, že místo abych šel do muzea, nebo někde na nějakou památku, jdu hlavně na nádraží. Ať je to Praha, Veselí na Moravě, nebo Bankok. Myslím že k tomu nemusím víc dodávat.

Přeji Vám příjemný zážitek, a pokud budete mít zájem o koupi fotografie, neváhejte kontaktovat personál Queens obchodu.

Jakub Odjel

O autorovi.

Jakub Odjel, narozen v roce 1979 se začal věnovat fotografii již v ranném věku, ovšem z druhé strany. Jeho dědeček ho s obliblou fotografoval, na svůj fotoaparát, s použitím expozimetru. Aniž by to sám tušil kudy se bude odvíjet jeho život, chtěl být popelářem, řidičem tramvaje, a posléze posunovačem. Mládí uteklo rychle, a hned po vyučení nastoupil k Českým drahám. Zajímavá to zkušenost, ovšem moc dlouho tam nepobyl, posunovačina nebylo to pravé ořechové.

V osmnácti dostal darem svůj první fotoaparát, a fotil, co ho napadlo. Ovšem noční fotky, dlouhé expozice, koleje, vlaky to brzy identifikoval jako to co ho baví. Stovky vyfocených negativů, vyvolaných fotek, byl jen začátek. Zápujčky prvního digitálního fotoaparátu na diskety byla nová dimenze. Po několika letech focení na negativy, dostal od otce Nikon. Fotky se začaly tvářit více jako fotky, a s know how samorosta fotil dál a dál do šuplíku.

Po něšťastné události kdy mu fotoaparát byl neopatrností odcizen, se zdálo, že focení mobilem bude další budoucnost. Ovšem chuť dále zvěčnovat momenty okolo kolejí, na odstavkách, byla větší než si sám mohl myslet. A tak Canon byla jasná volba. Jeho neustálé líné focení a schovávání fotek do šuplíku se dostalo až do momentu, kdy dostal možnost vystavit poprvé fotky na veřejnosti.

Hip hop shop Queens uvádí: Obsese, výstava velkoformátových fotografií v Ostravě! (http://www.stylehunter.cz)Hip hop shop Queens uvádí: Obsese, výstava velkoformátových fotografií v Ostravě! (http://www.stylehunter.cz)Hip hop shop Queens uvádí: Obsese, výstava velkoformátových fotografií v Ostravě! (http://www.stylehunter.cz)Hip hop shop Queens uvádí: Obsese, výstava velkoformátových fotografií v Ostravě! (http://www.stylehunter.cz)Hip hop shop Queens uvádí: Obsese, výstava velkoformátových fotografií v Ostravě! (http://www.stylehunter.cz)Hip hop shop Queens uvádí: Obsese, výstava velkoformátových fotografií v Ostravě! (http://www.stylehunter.cz)Hip hop shop Queens uvádí: Obsese, výstava velkoformátových fotografií v Ostravě! (http://www.stylehunter.cz)Hip hop shop Queens uvádí: Obsese, výstava velkoformátových fotografií v Ostravě! (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Obsese   hip hop shop queens   Queens   výstava fotografií   vlaky   nádraží  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter