Nová várka tenisek Nike na Queens.cz + soutěž o kecky Nike !

Nová várka tenisek Nike na Queens.cz + soutěž o kecky Nike !

Tenisky (Sneakers)

Nová kolekce tenisek Nike právě dorazila do shopů Queens.cz, a k této příležitosti si pro vás tým z Queensu speciální soutěž.

Nejprve si posvítíme na novou várku tenisek, která je dostání jak v kamenných obchodech, tak na e-shopu Queens.cz, jak už tomu bývá. Do obchodu přibylo několik zajímavých a ikonických kousků. Mezi nejzajímavější zařadíme kecky Air Force One Hi ve velmi pěkném provedení, několik modelů Dunk Hi a Low v dámských i pánských variantách, odpružené Air Max 90, kotníkové Air Royalty a několik dalších super sneakers.

Z kompletní nabídky tenisek Nike v obchodech Queens můžete vybírat zde.

A teď přejdeme k již zmiňované soutěži Vyfoť svoje tenisky Nike a vyhraj nový pár dle vlastního výběru. Jedná se o další Facebook competition, přičemž zvítězí fotka s nejvíce likes. Myslím, že princip soutěže je vám jistě znám, snad jen podotknu, že i běžný nesběratel má velkou šanci tenisky zdarma vyhrát, jelikož je soutěž rozdělena na dvě sekce – uživatelé sneakers portálu Sneakers.cz a běžní fandové tenisek Nike. Hodnotí se především nápad, takže honem prohledat botník a vyfotit kecky, které stojí za to!

Více informací o soutěži najdete zde.

Nová várka tenisek Nike na Queens.cz + soutěž o kecky Nike !  (http://www.stylehunter.cz)Nová várka tenisek Nike na Queens.cz + soutěž o kecky Nike !  (http://www.stylehunter.cz)Nová várka tenisek Nike na Queens.cz + soutěž o kecky Nike !  (http://www.stylehunter.cz)Nová várka tenisek Nike na Queens.cz + soutěž o kecky Nike !  (http://www.stylehunter.cz)Nová várka tenisek Nike na Queens.cz + soutěž o kecky Nike !  (http://www.stylehunter.cz)Nová várka tenisek Nike na Queens.cz + soutěž o kecky Nike !  (http://www.stylehunter.cz)Nová várka tenisek Nike na Queens.cz + soutěž o kecky Nike !  (http://www.stylehunter.cz)Nová várka tenisek Nike na Queens.cz + soutěž o kecky Nike !  (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Nike   tenisky Nike   Queens.cz   Queens   Air Force One Hi   Dunk Hi   Air Max 90   Air Royalty   Sneakers.cz   Dunk   Air Max   sneakers   soutěž queens  

Hura