Nike SB Dunk Mid Realtree Camo / Tenisky, které vzbuzují rozpaky

Nike SB Dunk Mid Realtree Camo / Tenisky, které vzbuzují rozpaky

Tenisky (Sneakers)

Ne vždy se tenisky povedou. O této skutečnosti ví i několik nejrozšířenějších obuvnických firem na světě, mezi které samozřejmě patří i značka Nike. Na jednu stranu se není čemu divit, vydávat skoro každý týden nové tenisky a vyvarovat se případnému neúspěchu je skoro nemožné, a pokud se vám podaří neúspěchy minimalizovat, máte šanci na úspěch. Ostatně jako v každém odvětví.

Je málo tenisek značky Nike, které můžeme zařadit do rubriky nepovedených, ovšem zřídka se takové kecky objeví. Právě boty Nike SB Dunk Mid Realtree patří mezi kecky, které si získají velmi malou hrstku kupujících, jelikož ne každému padnou do oka. Každopádně musíme podotknout, že i ošklivé věci se chlubí velkou prodejností.

Pokud se vám líbí, najdete je co nejdříve u vybraných prodejců Nike SB.

Nike SB Dunk Mid Realtree Camo / Tenisky, které vzbuzují rozpaky (http://www.stylehunter.cz)Nike SB Dunk Mid Realtree Camo / Tenisky, které vzbuzují rozpaky (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Nike SB   tenisky Nike   Nike   Nike Dunk Mid   Nike Dunk   Dunk Mid   Nike SB Dunk Mid Realtree Camo   Dunk Mid Realtree Camo  

Hura