Nike Air 180, All Court, Dunk Hi Premium / Vyhlídka do blízké budoucnosti

Nike Air 180, All Court, Dunk Hi Premium / Vyhlídka do blízké budoucnosti

Tenisky (Sneakers)

Plány do budoucna firmy Nike snad zajímají každého příznivce pěkných tenisek. Vždy, když se nám podobné plány dostanou do rukou, se snažíme vám je přinést co nejdříve.

Dnes si posvítíme na velmi blízkou budoucnost, přesněji se podíváme na následující týdny, kdy se do oběhu dostanou velmi zajímavé tenisky. Do měsíce budou k dostání boty Air Max 180, All Court a Dunk Hi Premium v nových atraktivních variacích.

Dovolujeme si předpokládat, že některé kousky z této kolekce se objeví i na Queens.cz, kde již nyní můžete vybírat z velkého množství kvalitních tenisek Nike.

Nike Air 180, All Court, Dunk Hi Premium / Vyhlídka do blízké budoucnosti (http://www.stylehunter.cz)Nike Air 180, All Court, Dunk Hi Premium / Vyhlídka do blízké budoucnosti (http://www.stylehunter.cz)Nike Air 180, All Court, Dunk Hi Premium / Vyhlídka do blízké budoucnosti (http://www.stylehunter.cz)Nike Air 180, All Court, Dunk Hi Premium / Vyhlídka do blízké budoucnosti (http://www.stylehunter.cz)Nike Air 180, All Court, Dunk Hi Premium / Vyhlídka do blízké budoucnosti (http://www.stylehunter.cz)Nike Air 180, All Court, Dunk Hi Premium / Vyhlídka do blízké budoucnosti (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Air Max 180   All Court   Dunk Hi Premium  

Hura