Staple x Oakley Frogskins & Holbrook / Nutná výbava do hor

Staple x Oakley Frogskins & Holbrook / Nutná výbava do hor

Sluneční brýle

Sluneční brýle jsou sice určeny především na léto a slunečné počasí, jak už název napovídá. Ovšem zdá se mi to trochu škoda nosit legendární sluneční brýle Oakley Frogskins pouze v létě a jistě nejsem sám. Někteří milovníci Frogskings je nesundají z očí po celý rok.

Představte si slunečný den na alpském svahu. Pro takovýto okamžik nejsou vhodnější brýle než právě Frogskins. Zima se blíží, a jestliže se chystáte do Alp, vhod vám jistě přijde nová série brýlí Frogskins a Holbrook, která byla vytvořena ve spolupráci s Staple.

Právě vydanou kolekci STPL x Oakley nakupujte již nyní u vybraných prodejců.

Staple x Oakley Frogskins & Holbrook / Nutná výbava do hor (http://www.stylehunter.cz)Staple x Oakley Frogskins & Holbrook / Nutná výbava do hor (http://www.stylehunter.cz)Staple x Oakley Frogskins & Holbrook / Nutná výbava do hor (http://www.stylehunter.cz)Staple x Oakley Frogskins & Holbrook / Nutná výbava do hor (http://www.stylehunter.cz)Staple x Oakley Frogskins & Holbrook / Nutná výbava do hor (http://www.stylehunter.cz)Staple x Oakley Frogskins & Holbrook / Nutná výbava do hor (http://www.stylehunter.cz)Staple x Oakley Frogskins & Holbrook / Nutná výbava do hor (http://www.stylehunter.cz)Staple x Oakley Frogskins & Holbrook / Nutná výbava do hor (http://www.stylehunter.cz)Staple x Oakley Frogskins & Holbrook / Nutná výbava do hor (http://www.stylehunter.cz)

zdroj:highsno­biety.com

Štítky:   Oakley   brýle Oakley   Frogskins   Oakley Frogskins   Holbrook   Oakley Holbrook   STPL x Oakley   STPL   Staple   Oakley x Staple  

Hura